- Mizukiri HozukiMaster Sensei
Informacije o Karakteru
Lojalnost: Kirigakure
Datum Roђeњa: 12.1.28. EZD
Šinobi Karton:
Autobiografija
Thu Apr 08, 2021 1:21 pm
Autobiografija
Detinjstvo
Rodjen sam u glavnom kampu Hozuki Klana zvanom Šizuka, koje je često bilo prekriveno snegom koji je ponekad znao da ubije ljude koji se nalaze napolju predugo. Mesec mog rodjenja je Januar, kalendar godina nije postojao tada tako da mogu vam reci, to je bilo pre 26 godina (Danas je 6.7.10). Moj otac iz Hozuki Klana i moja majka iz savezničkog klana Juki su se upoznali u kampu Šizuka. Moj otac je bio naslednik Hozuki klana, a moja majka je bila 4. ćerka Glave Juki Klana i mog dede Ginko Yukija. Dok sam se ja porađao Klan Hošigaki je napao Kamp Hozuki i oni su nakon što sam se rodio ubili sve bolničare, ali nisu uspeli moju majku koja je bila specijalista u medicini tako da je zaustavila moje i njeno srce na par minuta, ali ipak ostavila i nju i mene idalje u životu. Posle toga odveden sam u novi Kamp, on je nakon toga postao glavni jer je Šizuka bio uništen. Taj kamp se zvao Isobu, kamp je dobio ime po repatoj zveri koji je taj kamp hranio čakrom, smatrao je Isobua za žaštitnika kamp što je i imalo logike računajući da je Isobu više puta spasao kamp od napada ostalih klanova. Sa 6 godina prvi put sam ubio nekog, to su bili predstavnici Hošigaki klana koji su pokušali da me otmu, na njihovu žalost nisu znali za moj Kekkei Genkai. Tu sam odrastao i trenirao do svoje 10 godine, tada sam postao dzinčuriki Isobua iz razloga što je u poslednje vreme često napadao taj kamp, kasnije sam saznao da je Isobu bio izmanipulisan od strane Učiha koji su ovde došli kao plaćenici Hošigakija. Ništa posebno se nije dešavalo posle toga sem mojih divljanja. Nakon što sam napunio 10 godina, kao što zakon Hozukija nalaže, morao sam da krenem na ratno polje. Borio sam se i bio najbolji šinobi medju decom, ali i najbolji medju odraslima, sve dok nije došao Umisan. Umisan je usvojen od strane moje porodice kada je imao 13 godina, ja sam inače 2 godine mladji od njega. Treniran je i postao je jači čak i od mene. Umisan i ja smo išli u razne pohode zajedno i postali smo poznati kao Demonska Braća, on je uvek bio intaligentniji, mračniji i ozbiljniji od mene tako da je bio uvek vođa u raznim operacijama i misijama. Sve dok se nije desio haos u jednoj bitci gde su svi moji saborci, prijatelji i braća umrla, izuzev Umisanu koji se kukavički bacio sa litice u more. Od tog dana krenuo sam sa proučavanjem raznih taktika, tehnika, postao sam okoličenje mržnje i moj cilj je bio da uništim Hošigaki klan do zadnjeg člana.
Selo i Istorija
Kada sam napunio 15 godina, ja i Umisan napravili smo svoje mačeve. Umisan je napravio poznatu Samehadu, dok sam ja napravio legendarni Kubikiribočo. Umesto njega, kako je prvobitno planirano, ja sam izabran za Vođu Klana, bio sam najmladji Vođa u istoriji Klanova Zemlje Vode. On je počeo da gaji ljubomoru prema meni. Uspeo sam da zauzmem celo ostrvo, danas poznato kao Zemlja Vode, svi klanovi su pali pod moju kontrolu, Hošigaki klan koji je bio najuticajniji u to vreme pored Hozukija, porobljen je. Na zahtev starešina klana, morao sam da potisnem svoju mržnju. Hozuki klan je svim klanovima da se pridruže u izgradnji sela sa uzorom na Konohu, prihvatila je manjina, dok je većina prisilno morala da se pridruži selu, kada se to desilo, oni koji su prisilno pridruženi selu su stavljeni na dnu kaste Kirigakurea, dok oni koji su se pridružili u sredinu, premda na vrhu su stajala 3 Klana, Hozuki, Juki i Momoči. Ja sam odlučen za Mizukagea, iz ljubomore Umisan me je pokušao ubiti, ali se to završilo ipak mojom pobedom i njegovom smrću. Počeo sam da širim teritoriju Kirigakurea, ubijao sam sve uz pomoć obeležja Kirigakurea, Tehnike Sakrivene Magle, istom tehnikom kojom sam sakrio moje selo od bandita i po kojoj je Selo i dobilo ime. Sa 19 godina, postao sam poznat kao, Zmaj sa Istoka, Ratnik iz Magle i Demon Sakrivene Magle. Zbog moje umetnosti da uklonim svakoga i po mom velikom broju atentata postao sam poznat i kao Atentator iz Magle. Sa 20 godina, upoznao sam Samidarea na kom sam radio razne eksperimente i tada mu omogućio veliku moć.
Nindza Pobunjenik
Moju vlast premda nisu svi prihvatali i upravo zbog toga dešavalo se dosta Državnih Udara, sem jednog uspeo sam sve da ih ugušim, ali jedan koji je pokrenuo moj prvi učenik Samidare, bio je presudan za moju sudbinu. Smenjen sam i umalo ubijen, pobegao sam iz sela, a novi Mizukage postao je upravo on. Posle toga sam lutao Zemljom Vode i tragao za mojim saveznicima, kada sam okupio vojsku, napravio sam 5 Državnih Udara, svake godine udario sam po jedanput, oslabio sam vojsku Kirigakurea za 4 godine do te mere da su se svi plašili da izadju iz sela. Tada 5 put uspeo sam sve da ih poubijam, sve starešine i komadante Kirigakurea sam poubijao sem Samidarea, njemu sam dao drugu šansu. Vraćen sam na vlast i od tada vladam u Režimu Sela Krvave Magle...
Otac i Majka
Itami Učiha se svidja vaša poruka